Essensielt Velvære

Klikk her for å redigere undertittel

Bruk av eteriske oljer er stadig mer akseptert som behandlingsform både i og utenfor medisinske kretser, og bruken er både bred og veldokumentert. Fler og fler velger en mer naturlig tilnærming for å bedre sin helse og forebygge sykdom.


Vi utsettes daglig for ulike faktorer som påvirker både helsen vår og generelt velvære. Vi blir stressede og anspente, immunforsvaret blir dårligere, vi får betennelser og muskelspenninger i kroppen, vi føler oss ute av balanse eller blir rett og slett syke.


AromaTouch Technique er en lett og behagelig massasje med nøye utvalgte, rene eteriske oljer fra dōTERRA®. Hver enkelt essensiell olje som benyttes i AromaTouch-behandlingen er utvalgt både for sine individuelle egenskaper, og for enda kraftigere og effektive egenskaper når de settes sammen.  Vi vet at berøring i seg selv har helsebringende og avslappende egenskaper og dette forsterker ytterligere virkningen av de eteriske oljene.


AromaTouch Technique stimulerer kjente meridianpunkter og energibaner på rygg og føtter noe som sammen med oljene motvirker ubalanse og negative spenninger i kroppen. Oljene bidrar til bedre stresshåndtering, stimulerer kroppens immunsystem, skaper en sunn betennelserespons og gjenoppretter homeostasen, eller balansen, i kroppen. Teknikken er utviklet slik at både dosering av den enkelte eteriske olje som brukes og måten de påføres på er trygg og effektiv, og at man oppnår full terapeutisk effekt.


Opplever du diffuse smerter og plager i kroppen, blir du ofte syk, sover dårlig, har mye stress eller føler deg ute av balanse, vil denne behandlingen kunne gi deg god effekt. Den er skånsom fordi det kun er lett berøring (altså ikke hard massasje) og de lette bevegelsene gjør behandlingen svært behagelig. AromaTouch - Technique er ypperlig både som terapiform og som ren velværebehandling.

Ønsker du en Aroma Touch Behandling? Ta kontakt med meg for priser og timeavtale.


Jeg holder til i trivelige lokaler hos Pia´s Place i Nauf-gården, Kirketorget 7 på Kongsberg. Dersom du er bosatt i Kongsberg kan jeg også utføre behandlingen hjemme hos deg dersom du foretrekker det. 


Alle som er med i mitt DoTerra-team får HALV PRIS på Aroma Touch Behandling hos meg.