Essensielt Velvære

Klikk her for å redigere undertittel

Da jeg ble presentert for eteriske oljer og produktene til DoTerra sommeren 2018 tok det ca 4 dager før jeg bestilte Familiepakken, og i det øyeblikk jeg mottok den var jeg hekta. Ikke bare kjente jeg umiddelbart effekten av oljene, men jeg ble også forelsket i DoTerra som selskap.


Produktene til DoTerra har uten tvil den beste kvaliteten både hva gjelder renhet, konsentrasjon og terapeutisk effekt, og hva gjelder etisk og bærekraftig produksjon. DoTerra er nøye med å tillvirke den enkelte oljen i det landet og med det jordsmonnet i verden som best sikrer den absolutt høyeste kvalitieten på råvaren, og de bruker aldri sprøytemidler eller syntetiske stoffer under produksjonen. DoTerra er nøye med å sikre samarbeidet med bønder som har best kunnskap om produksjonen til den enkelte planten og produktene testes flere ganger fra planten er på frø-stadiet og gjennom hele prosessen til produktet er ferdig på markedet. Hver flaske er merket med et ID-nummer, som kan spores tilbake til når og hvor den enkelte eteriske olje er fremstilt. 

Healing Hands


Healing Hands er navnet på DoTerras hjelpeorganisasjoner og projekter. Linken nedenfor viser deg hvilke projekter som er gjeldene og hvordan man kan delta eller donere. 


Samtidig går inntektene av noen av DoTerras produkter uavkortet til Healing Hands - prosjekter, slik som Hope-blandingen eller Rose håndkremen.


 

Co-Impact Sourcing


DoTerra er nøye med at samarbeidet med bønder og jordbrukere skal være en gjensidig lønnsom handel og samarbeidet skal gå etisk og bærekraftig for seg. Arbeiderene skal sikres riktig lønn og gode arbeidsforhold, noe som ofte innebærer bygging av brønner, skoler, sykehus osv.