Essensielt Velvære

Klikk her for å redigere undertittel

Mars måned gir deg den spennende eteriske oljen Ravintsara (ikke forveksle med Ravensara, som tilhører samme familie). Ravintsara utvinnes fra bladene til treet Cinnamonum Camphora og DoTerra får sin Ravintsara eteriske olje fra Madagskar.


Ravintsara er en mildere utgave av Ravensara, og kan sammenlignes med Eucalyptus og Campher. Den er en nydelig luftrenser, god for å rengjøre overflater for eksempel på kjøkkenet, og den er en oppløftende og herlig olje ved meditasjon.


Virkestoffene i Ravintsara er Eucalyptol, Sabinene og α-terpineol.


Ravintsara er foreløpig ikke til salgs i DoTerra, men du får den GRATIS denne måneden ved å legge en ordre på minst 125 PV innen den 15.mars.

Mars gir deg også 10% avslag på den avslappende og forfriskende Siberian Fir (sibirsk edelgran). Den eteriske oljen destilleres fra nålene på treet og har en forfriskende skogsduft (barnål). Siberian Fir har en beroligende virkning på huden, og ellers er den god på å balansere og berolige følelser om man føler seg oppkavet, stresset eller sliter med angst, og den har en jordende effekt. Den kan også hjelper deg å puste lettere, og er herlig å ha i diffuseren i et kjølig soverom!!


Virkestoffene i Siberian Fir er hovedsaklig bornyl acetate (virker positivt og klarende på huden), camphene (som hjelper til å bedre pusten) , og alpha-pinene som virker beroligende og avslappende. 


10% på Siberian Fir gjelder på bestillinger i hele mars.